Benodigde aankoopinformatie

2024-06-07

De open huizen op de bouwlocatie zijn succesvol verlopen. Het was fantastisch om zoveel geïnteresseerden te verwelkomen, en wij staan nog steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Wilt u zich inschrijven voor een van de bouwkavels?

De inschrijving sluit op maandag 17 juni om 12:00 uur. U kunt zich eenvoudig inschrijven via het digitale inschrijfformulier op onze projectwebsite.

 

Kan ik hulp krijgen in dit onbekende proces van aankoop?

We begrijpen dat de keuze voor een kavel een belangrijke en soms lastige beslissing is. Dankzij onze jarenlange ervaring begeleiden wij u door het gehele proces. Van het kiezen van de juiste kavel tot het financieren ervan en het selecteren van een architect. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij elke stap.

 

Waar kan ik de verkoopdocumentatie vinden?

De verkoopdocumentatie vindt u via deze projectwebsite. Wilt u de documentatie liever op papier ontvangen? Onze medewerkers in Castricum en Heemskerk staan klaar om u de benodigde documenten te overhandigen.

 

Kan ik persoonlijk advies krijgen over de financiering van een kavel?

Absoluut. Wij bieden de mogelijkheid om een gesprek in te plannen met een van onze adviseurs. Of u nu vrijblijvend verkoop- of hypotheekadvies wenst, onze experts staan voor u klaar om u door het proces te begeleiden.

 

Ik heb nog vragen over de prijzen en de keuze voor een architect. Kunnen jullie hierbij helpen?

Ja, onze specialisten kunnen u uitgebreid informeren over de verwachtte kosten en u adviseren bij de keuze voor een architect. Wij zorgen ervoor dat u een helder beeld krijgt van de kosten en de mogelijkheden, zodat u met vertrouwen uw keuze kunt maken.

 

Hoe ziet de inschrijvingsprocedure eruit?

Voor meer details over de volgende stappen in het project, kunt u ons uitgebreide stappenplan raadplegen op de projectwebsite. Dit plan geeft u een duidelijk overzicht van de te nemen stappen voor én na de sluiting van de inschrijving.

 

Wij kijken ernaar uit om u verder te mogen helpen en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe bewoner van Zanderij-Zuid! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen en zorgen.

Benodigde aankoopinformatie