Extra open huis!

2024-06-11

De sluiting van de inschrijving voor fase 2 van nieuwbouwproject Zanderij-Zuid komt dichterbij. U heeft nog tot maandag 17 juni om 12:00 uur de tijd om zich in te schrijven. Het inschrijven gaat eenvoudig via het digitale inschrijfformulier.


EXTRA OPEN HUIS

Vanwege het grote succes van de open huizen op de bouwlocatie, organiseren wij een extra open huis! Dit vindt plaats op donderdag, 13 juni, van 16:00 tot 17:00 uur op de bouwlocatie.

Tijdens dit open huis krijgt u de kans om een beeld te krijgen uw toekomstige woonomgeving en vragen te stellen. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte kavel, het regelen van de financiering, of het selecteren van een architect. Ook is er op de bouwlocatie een NAP-meter. De kavels komen boven het NAP te liggen en dankzij de NAP-meter kunt u zien hoe u over het landschap heen kijkt vanaf uw toekomstige begane grond.

 

KLEINE WIJZIGING BOUWVLAK ZANDERIJWEG 20

Wij willen u informeren over een kleine wijziging in het bouwvlak van de kavel aan de Zanderijweg 20. Deze kavel heeft per abuis een smaller bouwvlak gekregen in het bestemmingsplan. De gemeente heeft hierover het volgende verklaard: "Voor deze kavel is een bouwvlak van 8,5 bij 11 meter akkoord, waarbij deze extra 0,5 meter ten koste gaat van de terraszone. Bij de vergunningverlening zullen wij gebruik maken van artikel 12 Algemene Afwijkingsregels, waarmee deze lichte overschrijding van het bouwvlak wordt toegestaan."

De laatste versie van het kavelpaspoort is nu hier te downloaden.

Extra open huis!